Overslaan en naar de inhoud gaan
Valentijn: 9X verrassende cadeautips om de liefde te vieren
10 februari 2023

Op dinsdag 14 februari vieren we de liefde net dat tikkeltje meer. Een attentie komt op deze meest romantische dag van het jaar altijd van pas, maar waar begin je met zoeken? Heb je een prille relatie en weet je niet goed wat je je partner kan geven? 0f ben je al heel wat jaren samen en heb je na zoveel Valentijnedities geen inspiratie meer? Wij zetten voor jou de leukste tips op een rijtje, zo scoor je zeker.

 

1. Exclusieve kwaliteitswijn

 

Op de dag der geliefden hoeft je het soms niet ver te zoeken. Koop een exclusieve kwaliteitswijn en verras je wederhelft met een zelfgemaakt diner. Als startschot van een romantische avond met twee, serveer je een Champagne Drappier Signature Blanc de Blancs Brut. Deze wijn is rijk aan bloemenaroma’s aangevuld met peer, vanille en zoethout. Dé ideale champagne voor het aperitief. Tip: serveer de wijn met zeevruchten en vis voor een culinair smaakgenot.

🛍️ Te koop bij Wijn aan Zee (shop online)
📍Adres: Albert I-laan 49, 8620 Nieuwpoort & Leopoldlaan 108, 8430 Middelkerke

 

2. YOGA fauteuil

 

Voor zij die als teken van liefde willen investeren in jullie (t)huis. Met een YOGA fauteuil van Rom 1961 wordt jullie droombank eindelijk werkelijkheid. Zo kan je partner eindelijk zijn/haar boeken in alle comfort lezen. De kwaliteit van het merk Rom 1961 benadert die van de grotere merken, maar dit voor slechts de helft van de prijs.

🛍️ Te koop bij Meubelen Plasman
📍 Adres: Zeelaan 206, 8670 Koksijde & Kaaiplaats 1, 8630 Veurne 

 

3. Een herinnering aan zee

 

Zoek je een cadeau voor iemand die alles al heeft, maar wil je toch nog origineel uit de hoek komen? Valentijn is maar één keer per jaar, maar met kunst als cadeau word je thuis dagelijks herinnerd aan de liefde.  Geef een keramiek beeld cadeau van kunstenares Brigitte Rotsaert en breng zo de zee een stukje naar binnen. 

🛍️ Te koop bij RotsArt 
📍 Adres: Robert Orlentpromenade 27, 8620 Nieuwpoort

 

4. De grote vraag op Valentijn

 

Geen betere manier om je liefde te verklaren, dan je te laten zakken op één knie. Met een juweel van Charlotte Vandromme Bridal zegt je geliefde sowieso ja. Van maandag 13 t.e.m. zaterdag 18 februari kan je tijdens de CUPIDO-trouwspecial de perfecte ring uitkiezen. Je krijgt 10% korting, gratis gravures, een gepersonaliseerd trouwdoosje en certificaat, een gepersonaliseerd trouwkussentje en een romantisch geschenk. 

🛍️ Te koop bij juwelier Vandromme (bekijk collectie online)
📍 Adres: Boterstraat 9, 8900 Ieper

 

5. Een boeket bloemen

 

Ze zijn kleurrijk, geurig en elke vrouw zit er stiekem, ook al zeggen ze van niet, op te wachten: een boeket bloemen. Een kleine attentie, maar een groot liefdesgebaar. Heeft je partner ook een creatieve kant in hem/haar? Geef dan een workshop cadeau. De workshops kunnen gevolgd worden met vrienden en/of familie en zijn telkens in thema van het huidige seizoen.

🛍️ Te koop bij Fran Flowers
📍Adres: Strandlaan 242 8670 Sint-Idesbald

 

6. Heerlijke geurstokjes

 

Een proper en net huis bezorgt je partner wellicht veel vreugde. Geen zin om zelf de handen uit de mouwen te steken, maar wil je toch bijdragen aan een lekker ruikend huis? Een frisse geur als de geurstokjes van Riviera Maison kan niet ontbreken.

🛍️ Te koop bij Beau Deco
📍Adres: Lisdoddenstraat 11, 8430 Middelkerke

7. Decoratieve lamp

 

Of je nu een tweedeverblijver, vaste bewoner of huurder bent: het is altijd fijn als huis ook echt voelt als thuis. Deze Postkrisi tafellamp van Catellani & Smith past werkelijk in elk interieur. Het model is gemaakt van nikkel en glasvezel. Door te werken met deze materialen, ontstaan er verrassende schaduwen. 

🛍️ Te koop bij Vandermeeren
📍 Adres: Pannestraat 237, 8630 Veurne

 

8. Vijftig tinten rood

 

Voor wie het allemaal iets gedurfder mag, is een lingeriesetje van Simone Pérèle het geschikte cadeau. De Calais-kant en delicate tule laat elke vrouw stralen. Het maakt niet uit hoeveel lingerie je partner al heeft, een bijhorend setje kan er altijd nog bij. Een succesvolle Valentijn gegarandeerd!

🛍️ Te koop bij Zazou
📍 Adres Zazou: Zeelaan 63, 8660 De Panne

 

“Vandaag is rood”, zo ook de Valentijnscollectie van Aubade. Met een rode push-up bh sla je de bal nooit mis. Verkrijgbaar van cup A tot G met oog op ondersteuning en comfort voor elke vrouw. Het ideale cadeau voor beiden!

🛍️ Te koop bij lingeriewinkel Caline
📍 Adres lingeriewinkel Caline: Albert I laan 269, 8620 Nieuwpoort

 

9. Juwelen

 

Wil je je partner echt omver blazen? Dan haal je best zo snel mogelijk een juweel van Verhoeven Creations in huis. Deze delicate creaties in witgoud, geelgoud en diamant kan je eindeloos samenstellen en stapelen. Geef een eerste ring cadeau en laat het een begin zijn voor een collectie van Verhoeven Creations!

🛍️ Te koop bij Verhoeven📍 Adres: Place Jean Bart 37, Duinkerken

 

Niet alleen voor Valentijn kan je bij deze adresjes terecht voor een origineel geschenk, maar ook het hele jaar door. Vergeet bovenstaande tips dus zeker niet op te slaan voor volgende gebeurtenissen: (huwelijks)verjaardagen, feestdagen… Zo vind je sneller het geschikte cadeau zonder lang je hoofd te breken wat nu weer te kopen. Succes!

 

Must Visits houdt je het hele jaar door op de hoogte van alle hotspots aan de Belgische kust. Voor elke levensgenieter met goede smaak. Wil je geen enkele update missen? Schrijf je dan onderaan deze site in op de nieuwsbrief. Zo haal je altijd alles uit je verblijf of bezoek aan de kust.

 

Tekst: Celina Cazzetta

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.