Overslaan en naar de inhoud gaan
SHOPPING: 9X de leukste (feest)outfit van het hele land
20 december 2022

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.. wie heeft de leukste (feest)outfit van het hele land?

Elk jaar veranderen de modetrends en het is een full time job om bij te blijven. Het ene jaar draag je best enkel beige tinten, het andere jaar dan weer alle kleuren van de regenboog. Ben jij eerder op zoek naar tijdloze, goede aankopen die de komende jaren nog lang niet uit de mode zullen zijn? Hier vind je enkele leuke boetieks die je laten schitteren van kop tot teen. Een goede basis – afgewisseld met opvallende stuks –  is namelijk het begin van alles.

(Heren & kinderen scrollen best even door.)

Dames

1. Guarda 

Wie houdt van exclusieve en eigentijdse mode, is bij Sabine aan het juiste adres. Voor elke dame die op zoek is naar een warme winter pull, geklede broek of tijdloze handtas staat Sabine klaar met raad en daad. Kooptip: een zwarte handtas is en blijft een slimme investering. Je combineert dit makkelijk met je donkere kleding, maar evengoed met fellere kleuren om zo aan color-blocking te doen.

Geen tijd om naar Diksmuide af te zakken? Klik hier voor de online webshop en geniet van urenlang online shopplezier! 

Adres: Koning Albertstraat 1, 8600 Diksmuide (route)

 

2. Firenze 

Goede basics zijn een must in de kledingkast van elke vrouw, maar je hebt ook enkele opvallende stukken nodig om je neutrale outfits mee te pimpen. Een paarse sjaal of felroze broek maakt je outfit meteen levendiger. Zo brengen we samen kleur in deze donkere dagen!

Adres: Ooststraat 38, 8630 Veurne

 

3. Cavallino 

Klassevolle en tijdloze items vormen de basis bij Cavallino. Ben je op zoek naar een speciaal stuk om je outfit mee in de verf te zetten? De gekleurde blouses zijn de eyecatcher om je look compleet te maken. Ideaal om met deze blikvanger aan te schuiven aan de kersttafel!

Adres: Menenstraat 28, 8900 Ieper

 

4. Colette

Colette is de uitvalsbasis voor wie het net allemaal dat tikkeltje specialer mag zijn. Je vindt er een eclectische mix van high-end fashion en decoratieartikelen met eigenzinnige kunst op internationaal niveau. Heb je al je kerst outfit gevonden, maar zoek je nog sieraden om het af te werken? Of je nu houdt van minimalistisch of opvallend, met sieraden van Christine Bekaert zet je altijd de puntjes op de i. 

Adres: Robert Orlentpromenade 17, 8620 Nieuwpoort

 

 

Heren

5. North Sea 

Niet enkel vrouwen mogen schitteren, maar ook mannen! De modetrends veranderen van jaar tot jaar, maar een elegant horloge blijft altijd een schot in de roos. Met een exemplaar van Jules & Fils til je elke outfit naar een hoger niveau. Ben je daarnaast op zoek naar een totaalplaatje? North Sea biedt een brede waaier aan merken voor schoenen en kledij aan. 

https://www.instagram.com/p/CmEyZMwIBsN/

Adres: NorthSea Fashion: Zeelaan 119, 8660 De Panne

Adres: NorthSea Men: Zeelaan 138, 8660 De Panne

Adres: NorthSea Shoes: Zeelaan 141, 8660 De Panne

 

6. Frama Shoe 

Wil je graag investeren in veterschoenen die je de komende jaren nog kan dragen op kerstavond, dan zit je goed met een paar Van Bommels. Deze schoenen zijn de ideale mix tussen origineel, luxueus en comfort. Frama Shoe biedt niet enkel collecties van Van Bommel aan, maar ook tal van andere luxueuze merken zoals: Antonio Conti, Fluchos…

Adres: Menenstraat 38, 8900 Ieper

 

 

7. Wolf

Wie vakmanschap zegt, zegt Wolf. Bij Wolf is kwaliteit belangrijker kwantiteit en dat voel je. Elk kledingstuk vindt zijn oorsprong in een traditioneel naaiatelier in Europa. Het Italiaanse luxemerk Paul & Shark is ondertussen onmisbaar in hun aanbod. Met minstens 30 hemden en elk seizoen minstens 50 verschillende gebreide artikelen, vind je sowieso de snit of kleur die je zoekt.

Adres: Grote Markt 17, 8900 Ieper

Adres: Robert Orlentpromenade 25, 8620 Nieuwpoort

 

8. Silhouet

Naast horloges, schoenen en kledingstukken is een sjaal ook een ideale investering. Met een warm en kleurrijk exemplaar van Barbour trotseer je met stijl elke kerstmarkt. Wil je binnenshuis even stijlvol voor de dag komen als daarbuiten? Met matching pyjama’s voor mannen en vrouwen open je zelf de voordeur voor de postbode met klasse. 

Adres: Vaartstraat 7, 8600 Diksmuide

 

Kinderen

9. Pharo kids

Ook voor de kleinsten onder ons is een geslaagde feestoutfit onmisbaar. Pharo kids biedt kwaliteitsvolle kledij aan voor alle kinderen tussen 2 en 18 jaar. De speelse kledij van het  Belgische merk Morley of de grappige wintertruien van MC2 Saint Barth zijn het idee bij uitstek voor al onze (b)engeltjes!

Adres: Stationsstraat 2, 8900 Ieper

 

Met deze leuke adresjes en inspiratie bij de hand, vind je ongetwijfeld een geslaagde outfit voor de feestdagen en lang daarna.

 

Must Visits houdt je het hele jaar door op de hoogte van alle hotspots aan de Belgische kust. Voor elke levensgenieter met goede smaak. Wil je geen enkele update missen? Schrijf je dan onderaan deze site in op de nieuwsbrief. Zo haal je altijd alles uit je verblijf of bezoek aan de kust.

 

Tekst: Celina Cazzetta

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.