Overslaan en naar de inhoud gaan
Ontsnappen aan de eindejaarsdrukte? 4X de perfecte me-time!
11 december 2022

Een kerstdiner samenstellen, originele cadeaus kopen, je feestoutfit tot in de puntjes (of glitters) voorbereiden… De aanloop naar de feestdagen is vaak een heel stresserende periode. Hoog tijd dus om nog even op adem te komen voor de eindejaarsdrukte losbarst. Hieronder een overzicht waar je deze maand kan langsgaan – en natuurlijk ook erna – om je te laten verwennen: 

1. Ozee 

Wil je je onder handen laten nemen door echte professionals? Bij Ozee staat een team van experts van dinsdag t.e.m. zaterdag voor je klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, weten ze exact wat ze doen. Of je nu komt voor een nieuwe coupe, een make-up look of verzorgingsproducten… niets is hen onbekend!

Adres: Zeelaan 317, 8670 Koksijde   I   T: +32 (0)58 51 13 78 

 

 

2. Make A Move

Geen betere remedie om je hoofd volledig leeg te maken dan bewegen! Bij Make A Move wachten ze niet tot 1 januari met goede voornemens. Elke dag is een goede dag om jezelf te verzorgen en dit start bij bewegen en gezonde eetgewoonten. Samen met een expert stippel je een persoonlijk plan uit: zowel op het vlak van bewegen als op voeding sta je er niet alleen voor. Voor voedingsadvies op maat zijn er PS Food & Lifestyle en/of diëtiste Els. Kortom: Make A Move geeft je net het duwtje in de rug waar je nood aan hebt. 

Adres: Ieperse Steenweg 57, 8630 Veurne   I   T: +32 (0) 475 24 25 79

 

 

3. Ciseaux 

Het team van Ciseaux neemt voor elke klant de tijd om te voldoen aan alle specifieke wensen en noden. Heb je een speciale verzorging nodig voor droog haar? Moet je haar opnieuw gekleurd worden? Alles wordt professioneel genoteerd in een persoonlijke klantenfiche en je krijgt verzorgingsadvies op maat voor je de zaak weer buitengaat. 

Adres: Albert I Laan 90, 8670 Koksijde   I   T: +32 491 64 37 37

 

 

4. Hotel Donny: Wellness aan zee

Een wellness arrangement bij Hotel Donny staat volledig in het teken van ontstressen: luieren in een dampbad, stoom aflaten in een sauna of helemaal opkikkeren van een bruisend bubbelbad. Geniet je ook graag van een ontspannende massage? Laat je in het schoonheidssalon lekker onder handen nemen met langzaam vloeiende oliën en kruidige geuren. Zowel voor mannen als voor vrouwen biedt Hotel Donny een ruim aanbod wellnessarrangementen aan.

 Adres: Donnylaan 17 – 8660 De Panne   I   Tel: +32 (0)58 42 10 00

 

 

Kortom: plan een bezoek in bij bovenstaande adresjes en ga de eindejaarsperiode volledig ontspannen tegemoet! 

 

Must Visits houdt je het hele jaar door op de hoogte van alle hotspots aan de Belgische kust. Voor elke levensgenieter met goede smaak. Wil je geen enkele update missen? Schrijf je dan onderaan deze site in op de nieuwsbrief. Zo haal je altijd alles uit je verblijf of bezoek aan de kust.

 

Tekst: Celina Cazzetta

 

 

 

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.