Overslaan en naar de inhoud gaan
Long time, no see!
6 november 2021

Hoezo één enkel knuffelcontact? Moeten we het daarmee stellen? Zoals steeds beseffen we pas wanneer ons iets ontnomen wordt, hoeveel belang we er werkelijk aan hechtten. Vrijheid, plezierige uitjes, vriendschap, samen genieten, … het gewone krijgt nu een bijzondere dimensie.

Met de nodige rekbaarheid, zijn we op zoek gegaan naar moderne alternatieven om het gemis op te vangen. Want uit het oog was niet uit het hart. Uit eten gaan veranderde in take away, gezellig afspreken kon met bubbels in de tuin, shoppen deden we online, bijkletsen met vrienden gebeurde via Teams…

Weken, maanden verstreken. Versoepelingen kwamen met mondjesmaat. Stilaan keren we terug naar het oude normaal. Met evenveel veerkracht, pakken we de draad weer op, daar we gebleven waren. Zomaar? Toch niet! Intenser, diepgaander, hartelijker, dankbaarder … We staan gewoon anders in het leven. We zijn bewuster geworden van de breekbaarheid van alledaagse dingen. Het Corona-effect blijft nog nazinderen, maar voor hoelang? Dat is de vraag. Onze adverteerders staan alvast voor u klaar. Ze kijken met volle zin uit naar uw komst en doen alle mogelijke moeite om het u naar wens te maken. Geniet er dus met volle teugen van en beleef hier en daar onvergetelijke momenten!

Joëlle & Ivan

Photo by Sergey Chuprin on Unsplash

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.