Oh Restaurant, Wine & Gastrobar

OH RESTAURANT,WINE & GASTROBAR

Vanaf 15 december slaat Oh Restaurant een nieuwe weg in. Na 14 jaar is het tijd om even stil te staan bij wat we doen en hoe wij het doen. Vorig jaar onderging ons interieur reeds een serieuze facelift.  De warme houttinten, de gezellige zeteltjes en de trendy bar als eyecatcher zorgen ervoor dat de gasten zich onmiddellijk thuis voelen. In deze optiek biedt de sympathieke easy going formule de mogelijkheid om ontspannen van een lekker glaasje wijn, een cocktail of een biertje te genieten al dan niet van vergezeld versnapering en of tOhpas.

Onze OhBistrOh kaart biedt laagdrempelige nononsens gerechten. We keren terug naar het idee waarmee we in 2004 startten. Onze grootste aandacht blijft naar het product zelf gaan, naar de puurheid en naar de echtheid.  We willen ook weer een handgesneden frietje, een à la minute geklopte béarnaisesaus serveren. De fles wijn op tafel en gezellig los en ongedwongen genieten. We hebben ook een dubbele homarium geïnstalleerd voor wel 100 kreeften, maar ook zullen we levende langoustines, Shell- en Noordzeekrabben kunnenaanbieden. Verser kan het niet. Onze gastronomische tasting menu formule behouden we tijdens het weekend.

Onze nieuwe openingsuren:

's Middags open vanaf 12:00 uur op woensdag, zaterdag en zondag. 's Avonds open op maandag, dinsdag en van vrijdag, zaterdag en zondag inbegrepen. Van maandag tot vrijdag gaat de bar open vanaf 16:30, de keuken vanaf 18:00 (op zaterdag en zondag is alles open vanaf 19:00 uur)

Koninklijke Baan 289 - 8670 St-Idesbald (Koksijde) - T + 32 (0)58 52 05 72

www.ohrestaurant.be

Comments are closed.