Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij Northsea gaat het niet alleen om mode. Northsea wil inspireren. Ieder de vrijheid geven om te zijn wie ze zijn. Northsea wil graag zien dat je happy bent. Want als je je goed voelt , straal je dit ook uit!

Een waaier van bekende merken doet het imago alle eer aan en bekoort ongetwijfeld de hedendaagse man of vrouw op zoek naar hoogwaardige kwaliteit en modieuse kledij.

Bij Northsea kunt u terecht voor modieuse dames & herenkleding.

Zeelaan 119 / 138 / 141

& Duinkerkelaan 4

8660 De Panne

T: + 32 58 41 51 73

www.northsea.be

Door in te pikken op de nieuwste trends proberen we onze klanten steeds opnieuw te verrassen. Aarzel dus niet en ‘join our fashion experience’.

De collectie bestaat uit hoogwaardige kwaliteit merkkleding van diverse topmerken.

Op zoek naar stijlvolle schoenen voor dames, heren. U kan nu een greep uit onze ruime schoenencollectie bekijken en bestellen via de webshop van Northsea. Ook bijhorende handtassen en accessoires kan u online kopen. Uiteraard kan u blijven rekenen op onze gekende service. Heeft u vragen in verband met de webshop? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder.

Past u onze schoenen liever? Onze verkoopsters verwelkomen u hier graag, zij staan klaar met advies op maat. Aarzel dus niet om onze winkel ook eens te bezoeken

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.