Overslaan en naar de inhoud gaan

Afslanken

Personal coach Emmanuelle stelt samen met u een persoonlijk doel voorop. Zoals een platte buik verkrijgen, cellulite wegwerken, vetverbranding op uw probleemzones, … Uw doel kan bereikt worden op verschillende manieren, hieronder vindt u wat meer uitleg.

Bewegen & Conditie

Wil je jouw lichaam verstevigen of meer spiermassa bekomen? Of moet je in beweging blijven om te revalideren van een blessure? Het E-Fit toestel is zo veelzijdig dat je het gewenste resultaat kan bereiken. Jouw persoonlijke coach geeft je graag de nodige uitleg!

Producten

Naast de workout sessies verkoopt Make a Move ook de hoogwaardige voedingssupplementen van Phytocure en het uitgebreid productengamma van het Lignavita proteïnedieet. De lekkere milkshakes en repen van Barebells en de smaakmaker Sips Of Grace.

Ieperse Steenweg 57

8630 Veurne

T: + 32 (0)475 24 25 79

F: + 32 (0) 58 23 07 90

www.make-a-move.be

E-FIT MOVE

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd en alle maten die

…  weinig tijd hebben en snel resultaat willen

…  zich beter en strakker willen voelen

…  cellulite willen wegwerken

…  vrouwen die net bevallen zijn

…  hun probleemzones willen aanpakken

Wat?

In een E-pak voert u gedurende 20 minuten onder begeleiding van uw personal coach gepersonaliseerde oefeningen uit op de mat, crosstrainer, stepper of nordic track. De impulsen van de E-pads stimuleren een snelle vetverbranding en spieropbouw.

POWERFIT infraroodcabine

In de infrarood verwarmde Powerfitcabine voert u gedurende 30 min. al liggend doelgerichte oefeningen uit die volledig afgestemd zijn op uw leeftijd, gewicht en conditie.

VOEDINGSADVIES

Naast bewegen is een evenwichtige voeding de ideale combinatie om tot een gezonde levensstijl te komen. Diëtiste Els adviseert en ondersteunt je graag met tips & tricks, recepten, persoonlijke voedingsschema’s,… om een haalbaar, houdbaar en gezond voedingspatroon te bereiken.

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.