Overslaan en naar de inhoud gaan

HAPPY FEELINGS IN DE HAAN

Ontdek Hotel Astoria

Het hotel beschikt over 65 ruime kamers met prachtig zicht op “De Concessie” en op wandelafstand van het strand. Bar Coq’eau is de trendy hotelbar om te genieten van een bruisende Coq’tail, een lekker biertje of een heerlijk kopje koffie.
Bovendien beschikt het hotel over ruime zalen voor jouw seminarie, receptie, event, huwelijk, familiefeest…

Happy breakfast in De Haan!

Een ideale start van de dag! Een heerlijk en kwalitatief ontbijtbuffet met fijne vleeswaren, kazen, vers fruit, granola, melocakes…Wist je dat je ook kan komen ontbijten zonder te overnachten?

Huur een golfkar bij Astoria!

Plan je een dagje De Haan? Dan is het een aanrader om de streek met golfkarretjes te ontdekken! Ze zijn 100% elektrisch, waardoor je zonder lawaai van de regio kan genieten!

Bar Coq’eau

Het is dé hotspot bij uitstek om gezellig te genieten van een bruisende Coq’tail, een lekker biertje of een heerlijk kopje koffie! Vertoef tijdens de zomer op het terras en tijdens de winter aan de open haard! De bar is ook open voor niet-hotelgasten.

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.