Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek de Jaguar Signature Deals en de Special Offers van Land Rover ter gelegenheid van het autosalon op onze website of breng een bezoek aan onze showroom (open op zondag 19/01 en zondag 26/01).

Ter Steene is concessiehouder voor de merken Land Rover en Jaguar.

Beide merken zijn complementair qua luxe en prestaties. Land Rover met focus op het 4×4 karakter, Jaguar op de sportieve kwaliteiten.

Ter Steene telt 17 werknemers en zet als familiebedrijf in op persoonlijke service. Als modern bedrijf proberen we antwoord te bieden op de vraag van de actuele markt. We zetten in op fiscaal interessante modellen: de zuinige diesels en de Plug-in hybrids of PHEV (wat staat voor Plug-in Hybrid Electric Vehicle).

In april 2020 verwachten we de nieuwe Defender in onze showroom. We kijken enorm uit naar deze pure offroader in 2020 jasje. Ander groot nieuws is dat Jaguar de J-pace (een plug-in hybride) gaat lanceren.

Torhoutsesteenweg 704

8400 Oostende

T: + 32 (0)59 50 36 33

sales@tersteene.be

www.tersteene.be

In 2005 nam Francis Vermeire van de gelijknamige groep de Oostendse concessie van het topmerk Range Rover over. In 2018 werd er fors geïnvesteerd en werd de showroom volledig verbouwd om ook onderdak te bieden aan Jaguar. Beide merken zijn complementair qua luxe en prestaties. Land Rover met focus op het 4×4 karakter, Jaguar op de sportieve kwaliteiten.

Ter Steene telt 17 werknemers en zet als familiebedrijf in op persoonlijke service. Als modern bedrijf proberen we antwoord te bieden op de vraag van de actuele markt. We zetten in op fiscaal interessante modellen: de zuinige diesels en de Plug-in hybrids of PHEV (wat staat voor Plug-in Hybrid Electric Vehicle).

Wij verwelkomen de volgende jaren verschillende full electricwagens, zoals de Jaguar XJ. Bij ons volledige Range Rover en Jaguar Pace gamma komt in 2020 in een plug-in hybride variant. Voor wie even niet meer weet wat hij nu moet kopen, kunnen we meegeven dat je niet bang hoeft te zijn om diesel te kopen. Diesels zijn op dit moment de zuinigste en meest milieuvriendelijke motoren die er ooit op de markt waren. Wens je het sportievere karakter, kies dan voor benzine.

Tot slot laat het ons nog even hebben over de grootste succesnummers. We hebben het over de Range Rover Evoque. Dit is de meest elegante SUV die voor het merk tot nog toe, wereldwijd een gigantisch succes betekende. Nu is de Evoque 2019 in een volledig nieuwe uitvoering op een nieuw chassis met PHEV mogelijkheden beschikbaar. In april 2020 verwachten we de nieuwe Defender in onze showroom. We kijken enorm uit naar deze pure offroader in 2020 jasje. Ander groot nieuws is dat Jaguar de J-pace gaat lanceren. Dus redenen genoeg om een kijkje in onze showroom te komen nemen.

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.