Overslaan en naar de inhoud gaan

De Krone is als restaurant in Nieuwpoort een gevestigde waarde op de zeedijk van deze mooie kuststad. Van 12 uur tot 22.00 uur kan u komen genieten van diverse gerechten. De menukaart is gevuld met een ruime keuze aan verse en kwaliteitsvolle producten uit de zee.

TAKE AWAY ZIE TRAITEUR

In deze prachtige zaak beschikken we ook over het creatieve talent om, verspreid over het jaar, leuke thema-avonden te organiseren met een mix van een lekker diner, kunst, muziek en dans. Tevens voor privéfeesten, tot 120 personen, kunt u vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden. Deze zaak wordt uitgebaat door Leo van Raemdonck sinds het jaar 2000. De keuken is doorlopend open en u bent hier de hele dag welkom. Vraag ook naar de dagelijks wisselende suggesties en dagschotels.

DRANKJES EN HAPJES

Mensen die gezellig willen komen aperitieven of uitrusten van een stevige wandeling op de zeedijk, hebben de keuze uit verschillende bieren, wijn of een heerlijke gin-tonic. Dit kan vergezeld worden met een keuze aan verschillende hapjes en tapas. Als u nog wat extra informatie wilt over restaurant De Krone in Nieuwpoort, dan staan wij graag voor u klaar. U kunt dan contact met ons opnemen.

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.