Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze raamdecoratie, schilder- en behangwerken, vloerbekleding en ons slaapcomfort getuigen van de zorg om kwaliteit, op lange termijn. We adviseren, creëren en realiseren voor vandaag én voor morgen. Voor jezelf, je kinderen en hun kinderen.

Het ultieme slaapcomfort verkrijg je niet enkel door de juiste matras, lattenbodem of boxspring. Ook je matrasbeschermer, kussen, dekbed en bedlinnen moeten perfect op jouw slaappatroon afgestemd zijn.

Ruim een derde van ons leven brengen we in bed door. Goed en comfortabel slapen is dan ook van essentieel belang voor onze gezondheid. Daarom biedt Nill Spring een uitgebreid gamma hoogwaardige boxsprings en matrassen aan.

Notre décoration de fenêtres, travaux de peinture et de tapisserie, revêtement de sol et confort du sommeil font preuve d’un souci de qualité à long terme. Nous conseillons, créons et réalisons pour aujourd’hui et demain. Pour vous, vos enfants et les leurs.

Le confort de sommeil ultime ne s’obtient pas seulement grâce au bon matelas, sommier à lattes ou boxspring. Votre protège-matelas, oreiller, couette et linge de lit doivent aussi être parfaitement adaptés à votre rythme de sommeil.

Nous passons plus d’un tiers de notre vie au lit. Bien et confortablement dormir est donc essentiel pour notre santé. C’est pourquoi Nill Spring propose une large gamme de boxsprings et de matelas de qualité supérieure.

Zuidstraat 6-9

8630 Veurne

+ 32 (0)58 31 12 95

www.cornille.be

Totaalconcept, service en maatwerk

Het 15 man sterke team is van alle markten thuis en dat is in de wereld van woninginrichting geen overbodige luxe, integendeel. Interieur Cornille kan onder meer prat gaan op een eigen confectieatelier waar alle gordijnen op maat en wens van de klant worden vervaardigd. Dat zorgt voor een betere naservice en een snelle opvolging.

Daarnaast zorgen eveneens onze eigen, deskundige teams voor schilderwerken, het plaatsen van vloeren en raamdecoratie allerhande en het herstofferen van meubelen voor een probleemloze en perfecte afwerking. ‘

Ik hoef u niet te vertellen hoe belangrijk degelijk advies is bij zoiets belangrijk als de inrichting van een woning of het kiezen van het voor u best geschikte bed of’, zegt Frank Cornille. ‘U bent daarvoor bij ons aan het goede adres, of het nu gaat om een totaalproject voor de woning of om de juiste keuze van gordijnen die bij uw interieur passen. Het persoonlijk advies gaat gepaard met een bezoek aan huis, een precieze opmeting en het opmaken van een correcte prijs ter plaatse.’

We hebben werkelijk voor alle mogelijke stijlen iets passend, of het nu om een nieuw en modern appartemant gaat of om een oud herenhuis. We gaan echter steeds in nauw overleg met de klant en rekening houdend met diens smaak een voorstel opmaken. Het blijft immers een prachtige uitdaging om de inrichting van een interieur samen met de klant tot een goed en geslaagd einde te brengen.

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.