Overslaan en naar de inhoud gaan

Condius is een projectontwikkelaar die de nadruk legt op zowel kwalitatief hoogstaande architectuur als duurzaamheid van het ontwerp.

Onze projecten zijn geografisch verspreid over heel Vlaanderen. De zaakvoerder, architect, heeft jarenlang een architectenbureau geleid. Hij heeft een doorgedreven passie voor functionele en esthetisch hoogstaande architectuur.

Met onze uitgebreide expertise, zowel commercieel, technisch, fiscaal, juridisch als financieel, slaagt Condius erin om toegevoegde waarde te creëren voor de klant. Specifieke wensen worden in overleg met de zaakvoerder of eigen architect uitgewerkt.

Wij zijn gespecialiseerd in gemengd complexe projecten van residentieel vastgoed en zijn actief in projecten op maat van de klant.

Ontdek alle projecten op www.condius.com

 

Condius’ uitgebreide vastgoedexpertise op commercieel, technisch, fiscaal, juridisch en financieel vlak vertaalt zich in projecten waarbij u het huis of appartement van uw dromen vindt.

Bij projectontwikkelaar Condius vindt u vastgoedprojecten op uw maat. Verkavelingen realiseren wij met oog voor esthetiek, functionele architectuur en bovenal kwaliteit. Zodat u als eigenaar trots bent op uw huis, uw appartement aan zee of uw project waar ook in Vlaanderen.

OP ZOEK NAAR RESIDENTIEEL VASTGOED OF OPBRENGSTEIGENDOM?

Ontdek onze vastgoedprojecten in Nieuwpoort en daarbuiten. Als residentie of belegging.

Franslaan 59/0001

8620 Nieuwpoort

T: + 32 (0)58 59 29 00

www.condius.com

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.