Overslaan en naar de inhoud gaan

Het fijnste van de Mediterrane en Griekse keuken

Hier draait alles om warmte en gastvrijheid, maar vooral om ‘foodsharing’, het delen van heerlijke bordjes onder vrienden en familie. De “wandeling” doorheen de kaart is ondertussen meer dan een begrip geworden in de Westhoek (en in België). Zeker en vast de moeite om te ontdekken (reservatie via de website).

Grieks is de hoofdtoon, maar Barbouni durft wel een zijsprong te maken en de keuken te laten beïnvloeden door gans de Mediterrane kuststrook. Met oog voor kwaliteit, biedt Barbouni een mooi gevulde kaart met authentieke gerechten aan die u in een gezellige sfeer en met aangename en attente bediening kan proeven.

Gesloten: dinsdag (buiten vakanties)–woensdag

Kaai 39

8620 Nieuwpoort Stad

T. + 32 (0)58 59 65 14

www.barbouni.be

Le plus raffiné de la cuisine méditerranéenne et grecque

Ici, tout tourne autour de la chaleur et de la convivialité, mais surtout autour du ‘foodsharing’, soit partager de délicieux plats entre amis et en famille. Aujourd’hui, la”promenade” à travers la carte est un concept bien connu dans le Westhoek (et en Belgique). À découvrir absolument.

La cuisine grecque donne le ton mais nous osons aussi faire un écart et nous laisser influencer par le littoral méditerranéen. Nous proposons une carte riche en plats authentiques de qualité que vous pourrez déguster dans une ambiance conviviale avec un service agréable et attentionné.

Fermé: le mardi (hors vacances)–le mercredi

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.