Overslaan en naar de inhoud gaan

HET NIEUWE STADSDEEL VAN OOSTENDE
Nieuwbouwappartementen met uniek zicht

Ontdek de prachtige ruime nieuwbouwappartementen met zeezicht, stadzicht of parkzicht in Oostende.

Welkom op de Baelskaai

 

Baelskaai Oostende Central Park Tower

Central Park Tower

22 verdiepingen luxe met residents only zwembad, lounge en privé fitness.

Alleen, met zijn twee of samen met de (klein)kinderen. Je leeft er zoals jij het wil. Inclusief hedendaags comfort en een stijlvolle inrichting. Dat is helemaal herbronnen in de zilte zeelucht en met maximale privacy.

95% verkocht

 

Baelskaai Oostende Park View

Park View

Overvloed aan licht en ruimte met uitzicht op Central Park@Sea.

Welkom in Parkview. Welkom thuis. De wind in je haren, een zalige zeebries op je terras of een rustgevende duinenwandeling. In Parkview kan dat op elk moment van de dag. Op deze unieke locatie aan de Belgische kust geniet je van ruime nieuwbouwappartementen die doordrongen zijn van licht. Het open zicht op Central Park@Sea vanuit je appartement krijg je er zomaar bovenop.

95% verkocht

 

Arcade

9 verdiepingen luxe met zicht op jachthaven, zeezicht of parkzicht.

Dit prachtige gebouw werd geïnspireerd door de mooie bogen van het oude fabriekspand aan de linkerkant. Hier bouwt men 9 verdiepingen luxe met ruime appartementen, met zicht op jachthaven, zeezicht of parkzicht. Prijzen voor een 1-slaapkamer-appartement vanaf 265.000 euro, 2-slaapkamer-appartement vanaf 295.000 euro.

30% verkocht

 

Baelskaai 26

Lichtrijk wonen met de ruisende zee als je rustgevende gezel.

Oosteroever is een stukje paradijs. De bijzondere sfeer en rijke mogelijkheden van deze nieuwe stadswijk ervaar je optimaal vanuit je appartement in BAELSKAAI 26. De hoge ramen behouden het contact met buiten en schenken je binnen een grote lichtinval. Het beste voor elk moment.

Lancering

 

Meer info over de totale transformatie van Oosteroever en de historische vissersbuurt vind je op www.baelskaai.be/masterplan/

Hendrik Baelskaai 20

8400 Oostende

T:  + 32 (0) 470 37 57 68

info@baelskaai.be

www.baelskaai.be

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.