Overslaan en naar de inhoud gaan

U BENT ONZE MOTOR

De baseline “u bent onze motor” is geen loos begrip voor Automobilia. Een goed opgeleid team van gedreven medewerkers zorgt dag in dag uit voor een persoonlijke service. De familie Soete-Mortier runt het familiebedrijf vanuit 6 vestigingen in West-Vlaanderen. De deskundige aanpak maakt van elk filiaal een thuishaven voor zowel particuliere als professionele Volvo-rijders.

Wagenparkbeheerders en Volvo-bestuurders kunnen bij Automobilia rekenen op tal van diensten: flexibele openingsuren, een grote eigen voorraad nieuwe en Volvo Selekt wagens, een moderne infrastructuur, regelmatige communicatie over nieuwe producten, een ruim vervangwagenpark en 100% knowhow over fiscale optimalisatie. Daarnaast biedt Volvo één van de meest uitgebreide gamma’s met een lage C0₂ uitstoot aan.

MAATWERK

Deze inspanningen en de lokale verankering lonen, daar meer dan 50 000 klanten vertrouwen op de service van Automobilia. Automobilia is intussen 60 jaar actief in de markten werkt permanent aan zijn netwerk en service. De gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om een oplossing op maat uit te werken. Iedere bestuurder heeft specifieke noden en wensen. Onze specialisten houden hiermee rekening en zorgen voor de meest optimale, fiscale en financiële oplossing. Automobilia staat dus voor u klaar en hoopt u snel te ontmoeten ineen van onze vestigingen, want “u bent onze motor”.

Kom je ons een bezoekje brengen? Voor personenwagens kan je ons vinden in zes vestigingen: Brugge, Zarren, Veurne, Oostende, Roeselare en Tielt. Voor Trucks vind je ons in Pittem, Ieper, Oostende en Zarren.

Automobilia Veurne

Nieuwpoortkeiweg 28

T: +32 (0)58 31 12 43

Automobilia  Roeselare

T: +32 (0)51 27 20 00

Automobilia Zarren

T: +32 (0)51 56 72 91

Automobilia Brugge

T: +32 (0)50 40 60 60

Automobilia Oostende

T: +32 (0)59 32 09 82

Automobilia Tielt

T: +32 (0)51 42 75 00

www.automobilia.be

www.volvotweedehands.be   

Over ons

Must Visits is al 31 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.