fbpx Droomeilanden Mauritius & La Réunion | Must Visits Skip to main content
Droomeilanden Mauritius & La Réunion
30 June 2019
La Réunion

Mauritius & La Réunion: 2 paradijsjes, 1001 onvergetelijke reiservaringen! 

Ze spreken tot de verbeelding van heel wat globetrotters.  De eilanden Mauritius & La Réunion liggen midden in de Indische Oceaan en bieden u heel wat meer dan parelwitte zandstranden en azuurblauw water alleen.  Zo is er de prachtige natuur, de afwisselende cultuur, de kleurrijke dorpjes of de exotische keuken. Zowel Mauritius als La Réunion bieden u een waar festijn aan onvergetelijke reiservaringen. Kunt u niet kiezen tussen de twee? Geen probleem, want dat hoeft ook helemaal niet. Stel uw eigen reiscocktail samen en bezoek de twee prachtige eilanden in één en dezelfde reis.  

Geen bedrijf is beter geplaatst om u wegwijs te maken in deze verrassende bestemmingen dan het Oostendse Travelworld, dé Verre Reizen expert bij uitstek. Wij gingen te rade bij Lieven Bossaert, eigenaar van zowel Travelworld als het reiskantoor Global Travel. Hij bezocht beide eilanden reeds verschillende malen en licht voor u graag deze parels in de Indische Oceaan toe.

Ile de la Réunion mountain view

La Réunion : van actieve vulkanen tot hoge bergtoppen

Wie Frankrijk zegt zal niet meteen aan het eiland La Réunion denken. Toch maakt het groene eiland deel uit van de Franse overzeese gebieden. U kunt er dus gewoon heen reizen met uw identiteitskaart en betaalt vlot met de euro. La Réunion is nog gespaard van het massatoerisme en dat is maar goed ook.  Zo hoeven we al dat moois niet te delen met miljoenen andere reizigers.  La Réunion heeft heel wat te bieden en dit voor elk type reiziger. Het eiland herbergt actieve vulkanen en prachtige berglandschappen. U komt er dan ook ogen tekort. Voor liefhebbers van fauna en flora is het een waar paradijsje.

Mauritius & La Réunion Vulkaan

La Réunion ontdekken doet u het best met een huurwagen. Zo kunt u het eiland in alle vrijheid bezoeken en stopt u waar u zelf wenst. Travelworld heeft een leuk pakketje uitgewerkt op basis van 2*,3* of 4* hotels. Zo bepaalt u zelf uw reisbudget. Slaap zeker enkele nachtjes in de bergen en wissel het af met wat nachten aan één van de tropische stranden. Het is net die afwisseling die La Réunion zo bijzonder maakt.  

De prachtige natuur zorgt er ook voor dat er een immens aanbod aan activiteiten is. Dit gaat van paardrijden over trekking in de bergen, van duiken tussen de walvissen tot helikoptervluchtjes boven de bergen en vulkanen. The Sky Is The Limit op deze onontdekte parel.  

Mauritius Walvis

Mauritius : baden in luxe op een onweerstaanbaar eiland

Mauritius & La Réunion zijn de perfecte match en toch ook helemaal verschillend.  Net zoals op La Réunion vindt u er groene natuur en tropische stranden, maar het eiland is minder bergachtig en de focus ligt er toch vooral op ‘dolce far niente’… Zalig niets doen dus in één van de vele luxehotels, afgewisseld met enkele toffe uitstappen. Er is heel wat te zien op Mauritius, maar u kunt ook gewoon zalig niets doen onder een wuivende palmboom. Niets moet, alles kan. 

Mauritius IsleMauritius is de perfecte honeymoon bestemming en ademt één en al romantiek uit. De luxueuze hotels spelen hier gretig op in en gooien met speciale aanbiedingen voor pasgetrouwde stellen. Soms krijgen bruidjes zelfs een gratis verblijf aangeboden. Bent u nog niet getrouwd, maar wenst u dat het liefst te doen op een exotisch strand? Ook dan is Mauritius een geschikte bestemming.   

Boat Love Is In The AirMauritius is kleurrijk en een smeltkroes van verschillende culturen. U vindt er moskeeën naast kerken en tempels. Het eiland werd dan ook geregeerd door heel wat verschillende volkeren. Al deze invloeden zorgen er voor dat Mauritius een explosie is voor uw zintuigen. Geuren, kleuren en smaken : verwen uw zintuigen en vertrek richting deze exotische parel. 

 

Zin gekregen om deze reiscocktail zelf eens te proeven? Voor meer info staat het team van Travelworld & Global Travel voor u klaar.

Eilanden van je dromen

 

 

 

Droomeiland mauritiusDroomeiland La Réunion

 

Recent content

No content available.

Over ons

Must Visits is al 28 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.